Sabatz.Voorschriften voor het stellen van droge transformatorenWat zijn de specifieke kenmerken van

  • vrijgavetijd:2022-05-17 17:01:03
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:371
  • Korte omschrijving:

    Sabatz.,Wat is de belangrijke rol van de transformatorVoor het sluiten van de transformator zonder laadimpuls, let op de volgend

Artikel inhoud

Wat is de belangrijke rol van de transformator

Voor het sluiten van de transformator zonder laadimpuls, let op de volgende zaken:

Sabatz.Er zij op gewezen dat na de ontwikkeling van deze jaren het totale niveau van de Chinese transformator-industrie in dit stadium in wezen internationaal is, en dat het kwaliteitsniveau niet anders is dan dat van overzeese goederen& rdquo. De persoon die verantwoordelijk is voor de transformator Federation of China Household Appliance Industry Association zei dat.

De representatieve verbindingsgroep van droge transformator is: Engelse hoofdletters geven de bedrading aan aan de primaire kant (of de primaire kant) en Engelse letters geven aan dat de bedrading aan de secundaire kant (of secundaire kant) staat. Y (of y) aan de sterrenbedrading, en D (of D) is driehoekige bedrading.

Sao Domingo de Rana.Een nullijn van de transformator is verbonden met de arbeidsmiddelen. Aangezien de spanning die door de server wordt gevormd tijdens de werking zal worden verzonden naar de transformator samen met de kabel, zal de transformator worden getransporteerd en verzonden naar de machines en apparatuur voor het energieverbruik. Wat is de nullijn van de eigenlijke transformator? Laten we het aan ons voorstellen.

De draagkracht van elke lading is anders. In het algemeen moet de droge transformator onder de nominale capaciteit werken, terwijl de olietransformator een betere laadcapaciteit heeft.

De isolerende laag in het midden van de siliconen stalen plaat wordt ouder de verankerde boutbedekking met de ijzeren kern is beschadigd, de ijzeren kern veroorzaakt grote vortex, temperatuurstijging, en de veroudering van de isolerende laag wordt versneld. De reactorisolatie van de comprimerende kracht van de transformator moet op tijd en nauwkeurig worden gemeten. Indien wordt vastgesteld dat de isolatie van de comprimerende kracht lager is dan de indexwaarde, verwijder en vervang de ankerplaat of voer isolatie uit voor de koperkern kabel.


Sabatz.Voorschriften voor het stellen van droge transformatorenWat zijn de specifieke kenmerken van



De tapwisselaar van de transformator moet ook een sterke isolatie hebben. kV van de belasting tapwisselaar wordt over het algemeen van de grond geïsoleerd door de geproduceerde isolerende papierpijpfabriek.

Hoe de droge transformator te onderhouden?

Daarom is het bij het voorkomen en regelen van de werking van de droge transformator voor de beveiliging van de relais noodzakelijk om het breukpunt van de kortsluiting te vinden naar gelang van de foutsituatie, het foutpunt te vergrendelen en de kortsluiting van de storingspotypes van de droogtype-transformator voor relais te analyseren. Tegelijkertijd, als alle velden duidelijk zijn, de schakelstroom op het storingspunt afsluiten, zal het onderhoudswerk van de werknemers soepel worden uitgevoerd en zal de schade niet in grotere mate toenemen.

Welkom bij het informerenWanneer het hele proces van wikkelgolf van olie ondergedompelde transformator wordt berekend met behulp van de markeringsmethode, wordt de wikkeling van olie dompelde transformator over het algemeen verdeeld in meerdere modules, en elke module wordt vervangen door een gelijkwaardige schakeling, een capaciteit tot grond of capaciteit tussen windingen, Ze hebben ook wederzijdse inductoren tussen de inductoren van elke module, en verzamelen de ketting Internet als het gelijkwaardige stroomcircuit van olie ondergedompelde transformator. De precisie van de conclusie kan volledig voldoen aan de behoeften van praktische projecten.

De dwarsdoorsnede van de bedrading van de input- en outputstekkers van de transformator moet voldoen aan de bepalingen van hun huidige grootte; Het moet worden uitgerust volgens de huidige intensiteit van -A /Min.

De isolerende laag in het midden van de siliconen stalen plaat wordt ouder, de verankerde boutbedekking met de ijzeren kern is beschadigd,Sabatz.Energietransformator 200KVA prijs, de ijzeren kern veroorzaakt grote vortex,Sabatz.Onderhoud van transformatoren, wat resulteert in warmte, temperatuurstijging, en de veroudering van de isolerende laag wordt versneld. De reactorisolatie van de comprimerende kracht van de transformator moet op tijd en nauwkeurig worden gemeten. Indien wordt vastgesteld dat de isolatie van de comprimerende kracht lager is dan de indexwaarde, verwijder en vervang de ankerplaat of voer isolatie uit voor de koperkern kabel.


Sabatz.Voorschriften voor het stellen van droge transformatorenWat zijn de specifieke kenmerken van



Wat is de belangrijke rol van de transformator

WerkbeschrijvingElektrische transformatoren worden gebruikt in alle lagen van het leven

De cyclustijd voor de reiniging en inspectie van de stroomuitval wordt bepaald aan de hand van de omgeving en de beladingsomstandigheden, meestal van een half jaar tot een jaar;

Fabrikant van transformatoren

Sabatz.I) de afstand tussen de externe contour van kV en de droge transformator en de omringende vangrail of binnenbinnenwand moet rekening houden met het gemak van vervoer en reparatie van droge transformator, en de afstand mag niet kleiner zijn dan m; In de hoek met de werkelijke werking moet een afstand van meer dan m worden gereserveerd; Indien een metalen omheining wordt geselecteerd moet het metalen hek aan de grond worden gehouden en moet een waarschuwend bord op een prominente plaats worden opgehangen.

Na het afvoeren van de olie moeten alle bouten van het anker van de olietank aan de bovenzijde van de afneembare oliekap met de hefbalk worden vastgemaakt en moet het hijspunt op de gemeenschappelijke oorringen of bouten liggen. Indien nodig moet de tractieriem van de menselijke hulpbronnen als leidraad worden gebruikt.

De spanningsregelaar is niet op zijn plaats of slecht.

Fuwah.Overige productinformatie
  • Albuquerque.kgmDubbel gemast hefplatform van de aluminiumlegeringIndustrie outlet

    Albuquerque.kgmDubbel gemast hefplatform van de aluminiumlegeringIndustrie outlet

  • NeurenbergLift voor magazijngebruikMeestal gebruikt in industriële inspectieruimten

    NeurenbergLift voor magazijngebruikMeestal gebruikt in industriële inspectieruimten

  • Iganga.kgmTelefoonnummer van de fabrikant van droge transformatorenWat zijn de basiskenmerken van

    Iganga.kgmTelefoonnummer van de fabrikant van droge transformatorenWat zijn de basiskenmerken van

  • Cangzhou.Vast schaarhoofplatformWelke maatregelen worden genomen om bescherming te bereiken?

    Cangzhou.Vast schaarhoofplatformWelke maatregelen worden genomen om bescherming te bereiken?

  • Cangzhou.Indoor hydraulisch hefplatform autoLos de redenen voor slechte resultaten op

    Cangzhou.Indoor hydraulisch hefplatform autoLos de redenen voor slechte resultaten op

  • Jiangxi.Hydraulisch hefplatformPrestatiekenmerken gebruikt in ondernemingen

    Jiangxi.Hydraulisch hefplatformPrestatiekenmerken gebruikt in ondernemingen

  • Drogheda.Elektrische lift voor buitenmuur decoratieImpact op het leven

    Drogheda.Elektrische lift voor buitenmuur decoratieImpact op het leven

  • Drogheda.20 ton hefplatformKenmerken van pneumatisch transportsysteem:

    Drogheda.20 ton hefplatformKenmerken van pneumatisch transportsysteem:

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!