Petrozawotsk.kgmTransformer 20 kVDe prijs is over het algemeen stabiel

  • vrijgavetijd:2022-05-08 22:21:59
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:299
  • Korte omschrijving:

    Petrozawotsk.kgm,Opmerking: tijdens het gehele proces van inspectie van de veiligheidscontrole moeten de medewerkers ter plaatse gebruik

Artikel inhoud

Opmerking: tijdens het gehele proces van inspectie van de veiligheidscontrole moeten de medewerkers ter plaatse gebruik maken van temperatuurtester of thermische beeldapparatuur om de transformator zelf, het terminalblok en andere toebehoren doelgericht te inspecteren; Het geluid tijdens de werking van de transformator is een symmetrisch stromend geluid. Als het geluid abnormaal is, aanzienlijk wordt uitgebreid of er lokaal geluid is, moet de oorzaak onmiddellijk worden gevonden en moeten bepaalde effectieve maatregelen worden genomen. Indien nodig kan de belasting worden verminderd of kan de werking van de transformator worden gestopt.

De geleidende isolatie van de elektrische transformator is het belangrijkste deel van de interne isolatie. Sommige geleiders moeten door het midden van de elektromagnetische spoel,Petrozawotsk.kgmLijst van verliesnormen voor droge transformatoren, ijzerklemmen en autoolietankwand passeren. Daarom is het noodzakelijk ervoor te zorgen dat dit soort geleider voldoende isolatie drukkracht heeft, d.w.z. isolatie afstand.

Petrozawotsk.kgmOnder normale omstandigheden kunnen verschillende oliehoudende oliën niet worden gemengd. In bijzondere omstandigheden, indien het nodig is om nieuwe olie van verschillende soorten te gebruiken, moet worden bepaald of de gemengde olie met ijs kan worden gebruikt overeenkomstig de eisen van de regio,Petrozawotsk.kgm80 box type transformator, en dan moet de olie-mengtest worden uitgevoerd.

Wanneer de nieuwe olie die door de energietransformator wordt gevuld en het zojuist overwogen oliemonster worden gebruikt, kan het oliemonster slechts worden gebruikt na voldoende stand.

Jehlem.Fabriek voor droge transformatoren

Fabrikant van transformatoren

Voor het sluiten van de transformator zonder laadimpuls let op de volgende zaken:


Petrozawotsk.kgmTransformer 20 kVDe prijs is over het algemeen stabiel



De draagkracht van elke lading is anders. In het algemeen moet de droge transformator onder de nominale capaciteit werken, terwijl de olietransformator een betere laadcapaciteit heeft.

De transformator fabrikant zei dat de selectie gebaseerd moest zijn op de toepassingsomgeving van de droge transformator. Voor de extreem extreme omgeving moet de droge transformator worden gegoten met epoxy harslijm. Omdat dit soort omgeving niet nodig is om de droge transformator te verwarmen, kan het onmiddellijk werken. Voor de algemene toepassingsomgeving kan de klasse H droge transformator gebruikt worden.

Look van olie van gietijzeren delen

Professionele is koning.De representatieve verbindingsgroep van droge transformator is: Engelse hoofdletters geven de bedrading aan aan de primaire kant (of de primaire kant) en Engelse letters geven aan dat de bedrading aan de secundaire kant (of secundaire kant) staat. Y (of y) aan de sterrenbedrading, en D (of D) is driehoekige bedrading.

Vóór de toepassing wordt de bemonsteringscontainer gereinigd met voertuigbenzine, zeepwater of andere organische oplosmiddelen (zoals trisodiumfosfaat) met uitzondering van olievlekken, en de isolerende papieren cilinder is geïnstalleerd op het houten frame. De eigenlijke operationele rocker is verbonden met de dynamische schakeling van de kraan stroomschakelaar volgens de houten isolerende stang. De aan de belasting tapschakelaar wordt van de grond geïsoleerd door de isolerende papiercilinder van de schakelaar zelf en de isolerende limiet.


Petrozawotsk.kgmTransformer 20 kVDe prijs is over het algemeen stabiel



In het hele proces van het overbrengen van elektromagnetische energie in het stroomvoorzieningssysteem zal het onvermijdelijk leiden tot het verlies van spanning en uitgangsvermogen. Bij het transport van dezelfde uitgangskracht en het water gelijkmatig uit de fles kan worden gedistribueerd en daarna vele malen met gezuiverd water kan worden gereinigd. De reinigde monstercontainer moet worden gedroogd in een //; droogoven. Na koeling wordt de dop van de fles stevig gesloten en kan niet vóór de toepassing worden geopend.

kV en hoger dan ^ plusmn; geen belasting van nominale spanning; Een deel van de stroomonderbreker van de kraan is geïnstalleerd in de fenolische hars isolerende papieren cilinder, is het spanningsverlies omgekeerd evenredig aan de spanning, en het verlies van de uitgangsenergie is omgekeerd evenredig aan de vierkante spanningsmeter. De transformator wordt gebruikt om de spanning te verhogen en de schade te beperken.

Kredietgarantielekkage van olie op elektrische lasstand

Hoe de droge transformator te onderhouden?

In het hele proces van het overbrengen van elektromagnetische energie in het stroomvoorzieningssysteem zal het onvermijdelijk leiden tot het verlies van spanning en uitgangsvermogen. Bij het transport van dezelfde uitgangskracht, is het spanningsverlies omgekeerd evenredig aan de spanning, en het verlies van de uitgangsenergie is omgekeerd evenredig aan de vierkante spanningsmeter. De transformator wordt gebruikt om de spanning te verhogen en de schade te beperken.

Petrozawotsk.kgmDe oplossing voor het verminderen van trillingen van kabelbrug is het wijzigen van de harde verbinding tussen busbrug en droge transformator, en de trillingsvrije oplossing wordt gemaakt bij de kabelbrug.

Wat is de belangrijke rol van de transformator

Gemeenschappelijke problemen van de stroomwisselaar van de transformator

Fuwah.Overige productinformatie
  • Lincoln.Gebogen hefplatform van de armliftEen gediversifieerd industriemodel nastreven

    Lincoln.Gebogen hefplatform van de armliftEen gediversifieerd industriemodel nastreven

  • Lincoln.Hefplatform van aluminiumlegeringBreng veranderingen aan op de binnenlandse markt

    Lincoln.Hefplatform van aluminiumlegeringBreng veranderingen aan op de binnenlandse markt

  • Stad JilinVolledig zelfrijdende liftWat zijn de zaken die aandacht behoeven bij de installatie?

    Stad JilinVolledig zelfrijdende liftWat zijn de zaken die aandacht behoeven bij de installatie?

  • MorotoGenericNameTransformer voor circuitsGebruik problemen en behandelingsmaatregelen

    MorotoGenericNameTransformer voor circuitsGebruik problemen en behandelingsmaatregelen

  • Sichuan4-meter klein hefplatformEr zijn staatsgrepen te kopen

    Sichuan4-meter klein hefplatformEr zijn staatsgrepen te kopen

  • SichuanTien meter hefplatform vrachtwagenEr zijn veel redenen voor de aanhoudende kracht

    SichuanTien meter hefplatform vrachtwagenEr zijn veel redenen voor de aanhoudende kracht

  • Hodmezovasarhely.kgmLuxe hydraulisch hefplatformAnalyse van het werkingsprincipe

    Hodmezovasarhely.kgmLuxe hydraulisch hefplatformAnalyse van het werkingsprincipe

  • Estelgom.Kleine elektrische automatische liftDiscussie over inspectie- en onderhoudsmethoden

    Estelgom.Kleine elektrische automatische liftDiscussie over inspectie- en onderhoudsmethoden

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!