CaransebenRatificatie van de vuurbestendigheid van de olieonderdompelde energie-transformatorenWat z

  • vrijgavetijd:2022-05-02 07:47:56
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:141
  • Korte omschrijving:

    Caranseben,Wat is de reden voor de uitschakeling van de transformator?transformator-onderneming met olieonderdompelingCaransebenDe

Artikel inhoud

Wat is de reden voor de uitschakeling van de transformator?

transformator-onderneming met olieonderdompeling

CaransebenDe transformator fabrikant zal de efficiëntie van de transformator aan u introduceren

Verbindingsgroep structuur van droge transformator

Mon ReposExploitatie van gesmolten transformator

De droog-type transformator bestaat uit twee tandweerstandstellingen, wat resulteert in vier bedradingsgroepen: &terwijl de adquo; y, Y ’ addquo;, ’ Idquo; D, D, Y ’ ’ ’ ’’ ’ ’’’’ (d ’ (d) rdquo; en ’, D, D, D, D ’ terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl de adquo;, terwijl in China,CaransebenHoeveel is een 200 KVA box transformator,CaransebenTransformer voor circuits, alleen ’ terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl de rest in China, alleen ’ terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest, is, is, is Alle merken tonen aan dat met neutrale lijn, het niet zal worden opgewaardeerd De letter N na de Engelse letter Y geeft aan dat de neutrale lijn transformator aarding draad heeft. Yn bedrading groep, wanneer UAB en UAB overlappen de minute hand wijst naar . US= Idquo; $rdquo; in de nieuwe bedrading groep, wordt het aangegeven door & ldquo; &UST rdquo.

Verspreiding van het geluid van droge transformator


CaransebenRatificatie van de vuurbestendigheid van de olieonderdompelde energie-transformatorenWat zijn de voordelen van de structuur?



Methode en proces van het nemen van een oliemonster van een transformator

De fabrikant van de transformator zei dat de temperatuurdisplayapparatuur: de temperatuurverandering wordt gemeten volgens de PT temperatuursensor in de wikkeling van de onderste spanning om onmiddellijk de wikkeltemperatuur van elke fase aan te geven (drie-fase veiligheidsinspectie en Zui grote waardeindicatie, en de historische tijd waarin Zui hoge temperatuur kan worden geregistreerd). De Zui hoge temperatuur kan worden ingevoerd en uitgevoerd als mA analoge hoeveelheid. Als het om ver weg te zijn (de afstand kan m bereiken de elektronische computer kan worden uitgerust met een elektronische computer socket, een intelligente zender, en transformatoren kunnen worden gedetecteerd. Het overtemperatuuralarm en de trip van de systeemsoftware kan ook worden gesignaleerd door de weerstanden van de Pt thermistor sensor, zodat de stabiliteit van de temperatuur onderhoudssysteem software verder kan worden verbeterd.

Voor de sluiting van de niet-belasting-botsing wordt de blootstellingsduur van de overdrukbeveiliging op nul gezet en wordt de datasignaalschakeling van het relais van het stoomvoertuig tijdelijk aangesloten op de trek-in-circuit.

KortingVerschil tussen droge transformator en olie ondergedompelde transformator:

De technische specificatie van het elektriciteitsverbruik vereist dat de weerstand van onderhoudsbaandraad gelijk moet zijn; &Omega spp. De weerstand is over het algemeen meer dan ^ omega;, Volgens de wet van Ohm, wanneer de isolerende laag beschadigd is, om een garantie effect te spelen. Hoe hoger de spanning, hoe kleiner de weerstand, in het geval van hoge spanning. We kunnen ons zorgen maken over de centrale en een hoop professionele kennis beheersen.

In feite is gronddraad niet alleen een soort van grondbeveiliging. Het volgende beschrijft in detail dat gronddraad de algemene naam van het aardingssysteem is. Gronddraad is verdeeld in beschermende grond- en veiligheidsfactor gronding apparaat. Onder hen, veiligheids-factor gronding apparaat kan worden verdeeld in grondbeveiliging, anti-elektrische schokgronding apparaat en anti-elektromagnetische golf bestraling apparaat. Beschermende aarding is om het te gebruiken voor een lus om de faciliteiten de aardingsdraad te bereiken die door de functie wordt gespecificeerd.


CaransebenRatificatie van de vuurbestendigheid van de olieonderdompelde energie-transformatorenWat zijn de voordelen van de structuur?



De projectkosten zijn verschillend. Vergeleken met de aankoopprijs van de capaciteitstransformator is de aankoopprijs van droge transformator veel hoger dan die van olie ondergedompelde transformator.

Aanpassing van de regelingNa het aanscherpen van de losse bouten, en het oplossen van de bouten die waarschijnlijk lekken, zodat het doel van volledige behandeling te bereiken. Strek de losse bouten strikt volgens de eigenlijke werking- en verwerkingstechnologie.

Verhoging van het proces van droge transformator?

Voor de lekkage die al heeft plaatsgevonden, vind eerst het lekkagepunt, dat niet kan worden genegeerd. Voor de positie met ernstige lekkage, schop of scherpe punch kan worden geselecteerd. Het lekpunt kan worden vastgenageld met speciale tools voor metaalmaterialen. Na het manipuleren van de lekkage,CaransebenOmvang van de transformatoren, moet het oppervlak worden gereinigd en netjes. Polymere composieten materialen worden meestal geselecteerd voor droge consolidatie. Na droge consolidatie kan het doel van een langdurige behandeling van lekkage worden bereikt.

CaransebenHet flenzen oppervlak is ongelijk, de strijkbouten zijn los en het installatie- en verwerkingsproces is verkeerd, zodat de bouten niet goed worden vastgemaakt, wat resulteert in olielekkage.

Gemeenschappelijke problemen van de stroomwisselaar van de transformator

Vermijd de belading van de transformator: als de belasting op lange termijn werkt, zal het leiden tot het schillen van solenoïde spoel, trage veroudering van de isolatie, kortsluiting tussen dozen, kortsluiting van twee kleuren of kortsluiting tot grondbreuk en ontbinding van olie.

Fuwah.Overige productinformatie
  • Groter dan SaidaProductieproces van olie ondergedompelde transformatorMarktprijsopgave

    Groter dan SaidaProductieproces van olie ondergedompelde transformatorMarktprijsopgave

  • Opale.Kleine hydraulische platformheftruckClassificatie voordelen en functies

    Opale.Kleine hydraulische platformheftruckClassificatie voordelen en functies

  • Opale.Elektrische gebogen arm hefplatform vrachtwagenHoe te demonteren?

    Opale.Elektrische gebogen arm hefplatform vrachtwagenHoe te demonteren?

  • Wuhai.Hydraulisch hefplatformEerlijke service

    Wuhai.Hydraulisch hefplatformEerlijke service

  • WarschauElektrisch schaartype hefplatformWederzijds voordelige benadering

    WarschauElektrisch schaartype hefplatformWederzijds voordelige benadering

  • WarschauOpenluchthefplatformHoe energiezuiniger te zijn?

    WarschauOpenluchthefplatformHoe energiezuiniger te zijn?

  • WarschauPlattformliftPrijzen fluctueren hoger, niet slecht?

    WarschauPlattformliftPrijzen fluctueren hoger, niet slecht?

  • WarschauLift van drie masten aluminiumlegeringMarktvraag neemt snel toe

    WarschauLift van drie masten aluminiumlegeringMarktvraag neemt snel toe

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!