Lupani.kgmQuota van 315 KVA-transformator voor olietypeWelk huiswerk moet worden gedaan bij de dagel

  • vrijgavetijd:2022-05-01 23:47:56
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:202
  • Korte omschrijving:

    Lupani.kgm, maar ook de spanning verlagen tot elke toepassingsspanning, zodat het aan de behoeften van het energieverbruik voldoet.

Artikel inhoud
maar ook de spanning verlagen tot elke toepassingsspanning, zodat het aan de behoeften van het energieverbruik voldoet. In het kort moet de transformator de spanning en de bloeddruk verlagen.

Lupani.kgmDe snelheid van de transformator is: n = P /pxo%, dat wil zeggen wanneer het koperverlies van transformator gelijk is aan het verlies van ijzer, de snelheid is zeer groot. Daarom is de lading van de transformator: = P /PK. Volledig rekening houden met het actieve vermogensverlies veroorzaakt door reactief vermogen in de systeemsoftware tijdens de transformator-operatie. De belasting aanpassing is: het kan worden gezien door de berekening van de belastingsformule dat de grote snelheid van de transformator niet optreedt wanneer de volle lading is, Over het algemeen is het ongeveer %, maar bij het selecteren van de transformator capaciteit, moeten we effectieve transformatoren selecteren naar gelang van de beladingstoestand en belasting,Lupani.kgmStructureel diagram van droge transformator, zodat de transformator in de situatie van economische ontwikkeling en het doel van energiebesparing te bereiken.

In het dagelijkse leven hebben we een bepaald inzicht in de optische golflengte van de olie ondergedompelde transformator.

Als Sarsfabrikant van droge transformatoren

De bemonsteringscontainer is een kleurloze glazen fles met een brede mondglasplug met een volume van .kg of kg. - flessen moeten worden verzameld op een moment voor analyse en experiment. Tijdens de monsterneming moeten de etiketten worden bevestigd. Let op de naam, de bron, de bemonsteringsdatum de monsternemer, de weersomstandigheden en andere materialen van het oliemonster.

In het dagelijkse leven hebben we een bepaald inzicht in de optische golflengte van de olie ondergedompelde transformator.


Lupani.kgmQuota van 315 KVA-transformator voor olietypeWelk huiswerk moet worden gedaan bij de dagelijkse inspectie?



Bij het gebruik van het in bedrijf zijnde oliemonster van de transformator is het nodig om wat olie uit de oliepoortklep aan het onderste deel van de olietank of de bemonsteringspoortklep toe te voegen om ongeveer kg afvalvloeistof op de bodem vrij te geven om de olieinlaat schoon te maken en vervolgens het oliemonster te nemen.

Bij het nominale vermogen wordt de verhouding van het uitgangsvermogen tot het vermogen van de transformator de efficiëntie van de transformator d.w.z. de ETA genoemd; is de efficiëntie van de transformator; P is het ingangsvermogen en P is het uitgangsvermogen.

Bij relais protection dry-type transformator, de ontkoppeling van het foutpunt is gerelateerd aan elkaar. In een woord, als er een probleem is op een bepaald punt, zal het invloed hebben op het hele stroomcircuit

Korting?Wat is de reden voor de uitschakeling van de transformator?

Hoe de uitval van droge transformator te verminderen?

De belangrijkste reden is dat de laskwaliteit van elektrische lassen slecht is, er zijn lege lassen, open lassen, naaldgaten, zandgaten en andere tekortkomingen in het lassen. De olietransformator is gemakkelijk te bedekken met laspoeder en verf bij het verlaten van de fabriek,Lupani.kgmtransformator voor droog type 630kVA, en de potentiële veiligheidsrisico"s worden blootgesteld na de werking. Bovendien zal de elektromagnetische inductie de elektrische lassen breken en leiden tot lekkage.


Lupani.kgmQuota van 315 KVA-transformator voor olietypeWelk huiswerk moet worden gedaan bij de dagelijkse inspectie?



Daarom is het bij het voorkomen en regelen van de werking van de droge transformator voor de beveiliging van de relais noodzakelijk om het breukpunt van de kortsluiting te vinden naar gelang van de foutsituatie, het foutpunt te vergrendelen en de kortsluiting van de storingspotypes van de droogtype-transformator voor relais te analyseren. Tegelijkertijd, als alle velden duidelijk zijn, de schakelstroom op het storingspunt afsluiten, zal het onderhoudswerk van de werknemers soepel worden uitgevoerd en zal de schade niet in grotere mate toenemen.

Proces van toepassingDroge transformator

Zodra het isolatiemateriaal van elektrische apparatuur oververhit is,Lupani.kgmWat zijn de elektronische transformatoren?, zal het omringende gas een soort geur veroorzaken. Dit soort geur kan door normale agenten worden geroken. Als u zo"n geur tijdens de normale inspectie, moet u zorgvuldig inspecteren van de apparatuur en onderdelen tot u de oorzaak.

De isolerende laagschacht en de verbindingsartikelen tussen de bel en de kern moeten worden verwijderd. Als het een opknoping van de bel is, en de stijgende stoel en waterdichte mouw die zijn geïnstalleerd met de ventilator-plug, moeten op tijd leeg zijn.

Wat is de bedrading van droge transformator?

Fuwah.Overige productinformatie
  • PoitiersElektrische mobiele liftVaardigheden

    PoitiersElektrische mobiele liftVaardigheden

  • Poitiers5 meter mobiel hefplatformBasisvereisten voor huiswerk

    Poitiers5 meter mobiel hefplatformBasisvereisten voor huiswerk

  • PoitiersPlatformstijlWat zijn de nieuwe hoogtepunten van het werk?

    PoitiersPlatformstijlWat zijn de nieuwe hoogtepunten van het werk?

  • PoitiersDubbele mast aluminium legering hefframeOntwerpkenmerken

    PoitiersDubbele mast aluminium legering hefframeOntwerpkenmerken

  • LvardenLiftfabriekIs vervorming de boosdoener van het geluid dat door de machine wordt gegenereerd?

    LvardenLiftfabriekIs vervorming de boosdoener van het geluid dat door de machine wordt gegenereerd?

  • Nebbi.Testrapport van de elektrische transformatorGekwalificeerde testnormen

    Nebbi.Testrapport van de elektrische transformatorGekwalificeerde testnormen

  • Qinghai.Vaste heflift voor ladingGezond verstand van productselectie

    Qinghai.Vaste heflift voor ladingGezond verstand van productselectie

  • Qinghai.Klim- en hefplatformvoertuigWeet jij hoe je moet schoonmaken en repareren?

    Qinghai.Klim- en hefplatformvoertuigWeet jij hoe je moet schoonmaken en repareren?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!