Pombal.kgmNationale norm voor olie ondergedompelde transformatorInleiding tot gebruiksspecificaties

  • vrijgavetijd:2022-04-25 04:27:52
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:79
  • Korte omschrijving:

    Pombal.kgm,Pombal.kgmModel van droge transformator,Dry type transformator bedrijfWanneer oliemonsters worden gebruikt, en er zijn v

Artikel inhoud
Pombal.kgmModel van droge transformator,

Dry type transformator bedrijf

Wanneer oliemonsters worden gebruikt, en er zijn vele situaties waar de ophanging van de droge transformator bijzondere aandacht aan moet besteden. Daarom moet de ophanging van de kern van droge transformator worden uitgevoerd overeenkomstig bovenstaande zaken, om de veiligheid van droge transformator te bevorderen!

Vermijd veroudering en beschadiging van de isolatie van de kern van de elektrische transformator: veroudering van de isolatie van de ijzerkern of beschadiging van de waterdichte behuizing met verankerbout zal leiden tot een grote draaikolk van de ijzerkern, fase B en fase C, respectievelijk overeenkomstig de kleur van de gele, groene en rode leiding van de trafo-terminal. De nullijn moet worden aangesloten op de neutrale nullijn van de transformatorspanning, en de baandraad, transformatorps en het transformatorps-punt daarvan moeten met elkaar worden verbonden. In normale tijden, worden de gronddraad en de nuldraad naar buiten geleid door de neutrale draad van de transformator. (b.v. moet de transformatorbox worden gekoppeld aan het gronddraadteken van de schelp en met elkaar worden verbonden). Controleer de input- en outputlijnen om ervoor te zorgen dat ze geschikt en accuraat zijn.

Bij het nominale vermogen wordt de verhouding van het uitgangsvermogen tot het vermogen van de transformator de efficiëntie van de transformator d.w.z. de ETA genoemd; is de efficiëntie van de transformator; P is het ingangsvermogen en P is het uitgangsvermogen.

kV en hoger dan ^ plusmn; geen belasting van nominale spanning; Een deel van de stroomonderbreker van de kraan is geïnstalleerd in de fenolische hars isolerende papieren cilinder, en de isolerende papieren cilinder is geïnstalleerd op het houten frame. De eigenlijke operationele rocker is verbonden met de dynamische schakeling van de kraan stroomschakelaar volgens de houten isolerende stang. De aan de belasting tapschakelaar wordt van de grond geïsoleerd door de isolerende papiercilinder van de schakelaar zelf en de isolerende limiet.

Eerlijke dienstBij het gebruik van het in bedrijf zijnde oliemonster van de transformator is het nodig om wat olie uit de oliepoortklep aan het onderste deel van de olietank of de bemonsteringspoortklep toe te voegen om ongeveer kg afvalvloeistof op de bodem vrij te geven om de olieinlaat schoon te maken en vervolgens het oliemonster te nemen.

Na het bemonsteren bind de gelamineerde glazen stop stevig vast met schoon papier of doek om te voorkomen dat vuil en water de stop van de fles besmetten.

Als u de actieve koolstofvezel wilt controleren voor de opknoping, eerst de laagspanning waterdichte mouw en de belasting transformator power switch uit te schakelen, dan de bel afdekking bout van de grote bedekking te verlagen, langzaam ophangen van de gegalvaniseerde stalen draad met voldoende hef nettogewicht op de gewoonlijk gebruikte oorbellen, dragen van -round staal van boven naar beneden in de omringende schroefgaten, en tellen de spaties en specificaties voor een gemakkelijke herinvoering. Tegelijk moet de kabelwind aan alle kanten worden toegevoegd om ervoor te zorgen dat de kern van het internationale lichaam niet beschadigd zal worden tijdens het hele hijsproces. Na het hijsen voor mm, stoppen met tillen, stabiliseren de deurkap, en de draagkracht van de liftkern, zwaartepunt en Jack controleren. Na alles normaal is, til het weer op tot de deurbedekking de relatieve hoogte van het lichaam overschrijdt, en zet de kraan om de deurkap op de schone slip te plaatsen.


Pombal.kgmNationale norm voor olie ondergedompelde transformatorInleiding tot gebruiksspecificaties



Na het aanscherpen van de losse bouten, verzegel de flens, en het oplossen van de bouten die waarschijnlijk lekken, zodat het doel van volledige behandeling te bereiken. Strek de losse bouten strikt volgens de eigenlijke werking- en verwerkingstechnologie.

Mond van de aanbevelingEen specifiek deel van de droge transformator is de ophangende kern van droge transformator. De hangende kern van droge transformator is een vitaal onderdeel. Hoe de ophanging van de ophangende kern uit te voeren?

Inspectie van het oliemonster ^ mdash; ^ mdash; de prestatieparameters zoals compressieweerstand en residu moeten om de drie jaar worden uitgevoerd. De langdurige overbelasting of overbelasting van de transformator kan de cyclustijd verminderen.

Bij inbedrijfstelling:

Pombal.kgmFout oordeel van de transformator

Analyse van gemeenschappelijke fouten van olie ondergedompelde transformator:

Wanneer de schroef van de door de kern-extruder die de ijzeren kern van de transformator vasthoudt los is, zijn er schroefkapdelen overgebleven op de ijzerkern, of kleine metalen materialen vallen in de transformator,Pombal.kgm1600KVA prijs van de transformator,Pombal.kgmTransformer reverse power transmissie, zal de transformator een &ULDquo uitzenden; Ding Ding Dang ^ rdquo; Of"Idquo". Bel "Hellip". Bel &help& rdquo. Blowing sound en de & Idquo; Squeak, quiak ^ rdquo; Het is als een magneet die een kleine wasmachine zuigt, terwijl de werkende spanning stroom en temperatuur van de transformator normaal zijn. Dergelijke omstandigheden brengen in het algemeen niet alle normale werking van de transformator in gevaar en kunnen worden opgelost totdat de stroom uitvalt.

Fuwah.Overige productinformatie
  • Dodhurthailand. kgmLift hydraulisch hefplatformIntroductie van de productiemethode:

    Dodhurthailand. kgmLift hydraulisch hefplatformIntroductie van de productiemethode:

  • Dodhurthailand. kgmLift van de aluminiumlegeringAlgemene afwijkingsmaatregelen

    Dodhurthailand. kgmLift van de aluminiumlegeringAlgemene afwijkingsmaatregelen

  • VeenendaalVolledig elektrische zelfrijdende liftBeheermethode ter plaatse van de workshop:

    VeenendaalVolledig elektrische zelfrijdende liftBeheermethode ter plaatse van de workshop:

  • Sturovo.transformator met een wisselstroomVerbeter het vermogen tot productinnovatie

    Sturovo.transformator met een wisselstroomVerbeter het vermogen tot productinnovatie

  • Perugia.kgmKleine vaste liftIndustrievooruitzichten

    Perugia.kgmKleine vaste liftIndustrievooruitzichten

  • Perugia.kgmVoertuig voor hefplatforms op vier wielenHoe de wetenschappelijke methode in het leven te

    Perugia.kgmVoertuig voor hefplatforms op vier wielenHoe de wetenschappelijke methode in het leven te

  • RijswijkHydraulisch testplatformWat veroorzaakt een abnormale bewerkingsnauwkeurigheid?

    RijswijkHydraulisch testplatformWat veroorzaakt een abnormale bewerkingsnauwkeurigheid?

  • HuairenCity in California USAElektrische schaarliftHoe om te gaan met diefstal

    HuairenCity in California USAElektrische schaarliftHoe om te gaan met diefstal

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!