BragancaInstallatie van droge transformatorenExorbitante vorm

  • vrijgavetijd:2022-04-21 04:27:50
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:279
  • Korte omschrijving:

    Braganca,Het geluid van droge transformator is vooral het trillingsniveau dat in werking is. Dit trillingsniveau wordt veroorzaak

Artikel inhoud

Het geluid van droge transformator is vooral het trillingsniveau dat in werking is. Dit trillingsniveau wordt veroorzaakt door meerdere posities, met inbegrip van de vibratie van magnetische inductie elektromagnetische spoel.

Vermijd onbedoelde beschadiging van isolatie tijdens het onderhoud: bij het repareren van de ophangende kern van de transformator moet bijzondere aandacht worden besteed aan het onderhoud van de solenoïde spoel of de isolerende waterdichte mouw. Indien er krasschade is, moet deze goed worden behandeld.

BragancaControleoor voor omzetters

De oplossing voor het verminderen van trillingen van kabelbrug is het wijzigen van de harde verbinding tussen busbrug en droge transformator, en de trillingsvrije oplossing wordt gemaakt bij de kabelbrug.

ParysGeluidsoplossing van droge transformatoren

De hangende kern van droge transformator is een belangrijk onderdeel.

De tapwisselaar van de transformator moet ook een sterke isolatie hebben. kV van de belasting tapwisselaar wordt over het algemeen van de grond geïsoleerd door de geproduceerde isolerende papierpijpfabriek.


BragancaInstallatie van droge transformatorenExorbitante vorm



In het dagelijkse leven worden de olie ondergedompelde transformatoren naar buiten gebracht in de vorm van golven. Dit soort golf is als een vloed. Het is ook een soort kinetische energie. In feite, de golfhoogte van olie ondergedompelde transformator toont ook de grootte van kinetische energie. Over het algemeen, computer automatisch systeem wordt gebruikt om de golflengte en frequentie van elektromagnetische golf te controleren. Hoe langer de lichtgolflengte is, hoe groter de uitgangskracht is. Integendeel het is zeer klein.

Een soort energie-engineering-apparatuur die de werkende spanning en stroom omzet volgens de fundamentele wet van het magnetische effect van de stroom. In het hele proces van energietransmissie en omzetting van energietechniek, is het noodzakelijk om spanningstransformatie en bloeddrukvermindering volgens de transformator om het verlies van elektromagnetische energie in het hele proces te verminderen. Het elektriciteitsverbruik van de verwerkingsinstallatie is derhalve verbonden met de stroomtoevoer van kV, die door middel van transformator wordt omgezet in elektromagnetische onderste spanning.

Wanneer de volledige belasting test wordt uitgevoerd en alles normaal is kan de belasting worden aangesloten.

TestmethodeDroge transformator

Na de no-load test is normaal voor h, kan het worden overgedragen aan de lading,BragancaDistributiekamer Transformer, en de belasting moet geleidelijk worden verhoogd van %, % en % per rang.

Vallende buitenlandse zaken en piercing


BragancaInstallatie van droge transformatorenExorbitante vorm



De technische specificatie van het elektriciteitsverbruik vereist dat de weerstand van onderhoudsbaandraad gelijk moet zijn; &Omega spp. De weerstand is over het algemeen meer dan ^ omega;, Volgens de wet van Ohm, wanneer de isolerende laag beschadigd is, is de stroom slechts / van de totale stroom, om een garantie effect te spelen. Hoe hoger de spanning, hoe kleiner de weerstand, met andere woorden, in het geval van hoge spanning. We kunnen ons zorgen maken over de centrale en een hoop professionele kennis beheersen.

doelDaarna klemmen we de branchpijp met je duim, zetten we duidelijk de glazen testbuis naar voren, draaien en lossen de olie in de buis op om de bemonsteringsbuis schoon te maken, twee keer uit te voeren, en dan trekken we het oliemonster.

Voor olie-transformator olie aanvulling, ongebruikte transformator olie conform de nieuwe norm moet eerst worden geselecteerd. Bovendien wordt de olie met hetzelfde basismerk en hetzelfde additief type verwacht een sterker effect te hebben. De kenmerken van de olie mag niet lager zijn dan die van de olie in mechanische apparatuur. Wanneer de nieuwe resterende olie minder is dan %, als er meer nieuwe resterende olie, olie moet worden toegevoegd vóór het olietype Chromatografische analyse en druktest moeten worden uitgevoerd om vast te stellen dat er geen olievlek is, met een goede sterkte en stijfheid,BragancaVoordelen van droge transformatoren,BragancaTransformer apparaat, die bevorderlijk is voor het aanpassen van de gegevens en heeft een unieke en nette stijl.

BragancaHoeveel kost de transformator?

Plug eerst de stroom met volle lading, observeer en ontdek dat de input- en uitgangsspanning aan de voorschriften voldoet. Tegelijkertijd controleren of de apparatuur abnormaal geluid, ontsteking, geur en andere abnormale omstandigheden heeft. Als er een afwijking is, kunt u de input schakelstroom afsluiten.

In de jaren zeventig bijvoorbeeld hadden de radioprogramma"s die door elke familie op het platteland werden toegepast, een gronddraad en waren ze vaak nat van kraanwater. Beschermende grondlegging is het begraven van de koperen plaat van metalen elektrische geleider in de bodemlaag, en dan een punt van het uit de weg leiden met de transmissie lijn, die de grondbeveiliging completeert. &Omega spp. De bescherming van de grond is een vrijwaringsmaatregel die wordt genomen om ongevallen bij het gebruik van huishoudelijke apparaten, kantoorapparatuur en andere elektrische apparatuur te voorkomen.

Fuwah.Overige productinformatie
  • Wu Qiang.Hydraulisch hef- en losplatformJuiste keuze moet aandacht besteden aan het probleem

    Wu Qiang.Hydraulisch hef- en losplatformJuiste keuze moet aandacht besteden aan het probleem

  • Brindisi.Elektrisch liftmechanismeBekijk meer

    Brindisi.Elektrisch liftmechanismeBekijk meer

  • Brindisi.Multi mast aluminiumlegering hefplatformWaar te gaan?

    Brindisi.Multi mast aluminiumlegering hefplatformWaar te gaan?

  • Brindisi.PlatformstijlHoe de mislukking te verminderen?

    Brindisi.PlatformstijlHoe de mislukking te verminderen?

  • Brindisi.Lift van de fabriek van aluminiumlegeringKent u de methode voor het berekenen van het gewic

    Brindisi.Lift van de fabriek van aluminiumlegeringKent u de methode voor het berekenen van het gewic

  • Dun4-meter mobiele liftVoorzorgsmaatregelen voor productgebruik

    Dun4-meter mobiele liftVoorzorgsmaatregelen voor productgebruik

  • Susai.Productie van transformatorenDe vorm van besturingsfout tijdens het gebruik van

    Susai.Productie van transformatorenDe vorm van besturingsfout tijdens het gebruik van

  • Aken.Kleine hefplatformfabriekInleiding tot het toepassingsgebied en de structurele kenmerken van:

    Aken.Kleine hefplatformfabriekInleiding tot het toepassingsgebied en de structurele kenmerken van:

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!